Bjoetie 4 U

Bjoetie 4 U is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Hoge Horst 9 in Groesbeek.

Meer informatie over Bjoetie 4 U in Groesbeek

Bjoetie4u is een professioneel huidverbeteringsinstituut in Groesbeek en omgeving. De eigenaar, Fredie Peerenboom, heeft twintig jaar ervaring als z-verpleegkundige en heeft zich gespecialiseerd in medische huidverzorging. Ze behandelt mensen met huidproblemen zoals acne en couperose, en helpt ook bij overbeharing. Veel van haar behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering. Fredie houdt zich constant bezig met bijscholing om de kwaliteit van haar behandelingen hoog te houden en volgt de nieuwste trends. Ze werkt samen met huisartsen in Groesbeek en de Mauritskliniek in Nijmegen. Fredie legt het verschil uit tussen een schoonheidsspecialiste, een huidspecialiste, een dermatoloog en een cosmetisch arts. Een schoonheidsspecialiste richt zich voornamelijk op ontspanning, terwijl een huidspecialiste zich richt op het verbeteren en verjongen van de huid en het aanpakken van huidproblemen. Fredie werkt met hoogwaardige producten van Dermalogica en geeft gratis huidanalyses en productadvies op maat. Ze biedt ook workshops aan, zoals een minerale make-up workshop. Klanten zijn tevreden over de professionele behandelingen en de gezellige sfeer in de salon.

Wil je weten wat Bjoetie 4 U verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bjoetie 4 U of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bjoetie 4 U? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bjoetie 4 U het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Bjoetie 4 U reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bjoetie 4 U

Bezoekers bekeken ook