Biologische Tuinderij de Lijsterbes

Biologische Tuinderij de Lijsterbes is een Groenteboer gelegen aan Koningsholster 60 / Grafwegen 55, Groesbeek Breedeweg in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Biologische Tuinderij de Lijsterbes in Beek-Ubbergen

Biologische tuinderij de Lijsterbes bezorgt wekelijks lokale biologische groenten bij u thuis. Ze telen hun groenten op 3,5 hectare land in Groesbeek Breedeweg. De pakketten worden samengesteld op basis van de groenten van het seizoen, waardoor u elke week een verrassend groentepakket ontvangt. Op de website kunt u zien welke groenten er die week in het pakket zitten, maar het kan nog wel eens voorkomen dat er op de dag van levering nog wijzigingen zijn. De bezorgregio omvat onder andere Nijmegen, Heilig Landstichting, Elst, Lent, Oosterhout, Berg & Dal, Beek-Ubbergen, Mook, Milsbeek, Molenhoek, Malden en Breedeweg. In sommige plaatsen hebben ze een afzetpunt vanwege de afstand. Het postadres is Koningsholster 60 in Beek-Ubbergen en het vestigingsadres is Grafwegen 55 A in Groesbeek Breedeweg.

Wil je weten wat Biologische Tuinderij de Lijsterbes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biologische Tuinderij de Lijsterbes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biologische Tuinderij de Lijsterbes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biologische Tuinderij de Lijsterbes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Biologische Tuinderij de Lijsterbes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biologische Tuinderij de Lijsterbes

Bezoekers bekeken ook