Badmintonclub Groesbeek

Badmintonclub Groesbeek is een Badmintonclub gelegen aan Ambachtsweg 8 in Groesbeek.

Meer informatie over Badmintonclub Groesbeek in Groesbeek

De Badmintonclub Groesbeek organiseert voor het derde jaar op rij 'probeer badminton' voor jong en oud. Tijdens 10 introductietrainingen kan je voor slechts €25,- kennismaken met de sport. Je kunt je aanmelden tot en met de hele maand oktober en de trainingen beginnen op woensdag 8 november 2023. Daarnaast doet de badmintonclub ook mee aan de RaboClubSupport campagne, waarbij de Rabobank geld beschikbaar stelt voor verenigingen in de regio. Het geld zal gebruikt worden voor de club en het jubileum. Leden kunnen stemmen tot en met 26 september. Verder wordt er vermeld dat een lid van de club, Monique de Klerk, op 56-jarige leeftijd is overleden en wordt haar familie gecondoleerd. De club doet ook mee aan de digitale collecte voor Jantje Beton om geld op te halen voor kinderen om meer buiten te laten spelen. Ten slotte wordt er aangekondigd dat er opnieuw 'probeerbadminton' zal plaatsvinden bij de Badmintonclub Groesbeek, waarbij je voor €25,- kennis kunt maken met de sport tijdens 10 introductietrainingen. Aanmelden kan tot en met de hele maand oktober en de trainingen beginnen op woensdag 2 november 2022.

Wil je weten wat Badmintonclub Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badmintonclub Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badmintonclub Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badmintonclub Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Badmintonclub Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badmintonclub Groesbeek

Bezoekers bekeken ook