Baars fietsen

Baars fietsen is een Fietsenwinkel gelegen aan Waterstraat 18 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Baars fietsen in Beek-Ubbergen

Baars Fietsen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden en repareren van elektrische fietsen. Ze hebben een team van zeven vakmensen die ervoor zorgen dat mensen mobiel blijven op de fiets. Het bedrijf is ontstaan uit de passie van de monteurs voor het vak en heeft inmiddels veel ervaring opgebouwd. Naast de werkplaats hebben ze ook een winkel waar ze elektrische fietsen en stads- en tourfietsen verkopen. De elektrische fietsen zijn vooral gericht op sterke motoren die de stuwwal kunnen overbruggen. Baars Fietsen biedt ook verschillende services aan, zoals een haal- en brengservice en gratis leenfietsen. Ze blijven met de klanten in contact, denken mee en staan klaar om oplossingen te bieden voor ieder probleem.

Wil je weten wat Baars fietsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baars fietsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baars fietsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baars fietsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Baars fietsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baars fietsen

Bezoekers bekeken ook