Albert de Witt

Albert de Witt is een Aannemer gelegen aan De Bouwkamp 7 in Ooij.

Meer informatie over Albert de Witt in Ooij

Aannemersbedrijf Albert de Witt is een ervaren bouwbedrijf dat al sinds 1922 actief is in de regio Beek, Nijmegen en daarbuiten. Ze hebben recent verschillende projecten afgerond, waaronder de renovatie en herbestemming van een boerderij in de Ooijpolder. Na een brand is het voorhuis van de boerderij opnieuw opgebouwd als woning, waarbij zoveel mogelijk materiaal is hergebruikt. Het achterhuis is opgebouwd met het doel om in de toekomst recreatiewoningen te worden. Daarnaast hebben ze ook de Spoorbrug De Hooge Hoenderberg in Groesbeek gerenoveerd en het voormalige pand van de Rabobank in Malden herbestemd tot huur- en koopappartementen met een horecagelegenheid in de plint. Het bouwbedrijf heeft een groot aantal vaste opdrachtgevers en is gecertificeerd.

Wil je weten wat Albert de Witt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Albert de Witt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Albert de Witt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Albert de Witt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Albert de Witt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Albert de Witt

Bezoekers bekeken ook