Aannemingsbedrijf Vermeulen BV

Aannemingsbedrijf Vermeulen BV is een Bouwbedrijf gelegen aan De Bouwkamp 3 in Ooij.

Meer informatie over Aannemingsbedrijf Vermeulen BV in Ooij

Aannemingsbedrijf Vermeulen bv bestaat al meer dan 35 jaar en is een bekend bedrijf in het Rijk van Nijmegen. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, ontwikkeling en duurzaam bouwen. Het bedrijf heeft een team van vaklieden die snel en vakkundig werk kunnen leveren. Ze hebben ook een eigen ingenieursbureau dat kan helpen met het ontwerpen en tekenen van gebouwen. Ze regelen ook alle benodigde vergunningen. Vermeulen BV is ook een erkend leerbedrijf en ze zijn op zoek naar versterking van hun team. Ze zijn begonnen met de bouw van 14 nieuwbouwwoningen in Leuth en Ajacied Jasper Cillessen heeft daar de eerste steen gelegd. Daarnaast heeft een 4-jarige leerling van de Vossenhol school een gevel gesloopt.

Wil je weten wat Aannemingsbedrijf Vermeulen BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemingsbedrijf Vermeulen BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemingsbedrijf Vermeulen BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemingsbedrijf Vermeulen BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Aannemingsbedrijf Vermeulen BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemingsbedrijf Vermeulen BV

Bezoekers bekeken ook